Om Foss & co

 

Foss & Co har tilbudt eiendomsmeglertjenester siden 1985, så vi kan eiendomsmeglingsfaget. Vi er kun eiendomsmeglere, og ikke selgere av bank- og forsikringstjenester. I dag har Foss & Co 6 meglerkontorer samt en avdeling for prosjektmegling og en avdeling for næringsmegling. Vi er dermed en av de største uavhengige, privateide meglerforetak i Norge med ca 30 ansatte.

Foss & co sin visjon er å tilby de beste meglertjenester rundt Oslofjorden. I dag finner du Foss & Co fra Eiker på Oslofjordens vestside, over til Kolbotn og videre sydover til Ski, Drøbak, Son og Fredrikstad. På alle disse kontorene har Foss & Co knyttet til seg medarbeidere med lokal tilknytning og solid kunnskap om sitt marked.

På bakgrunn av lokaliseringen av flere av våre kontorer, har Foss & Co også en stor andel hyttemarkedet i Oslofjorden, både i Østfold og i områdene Frogn og Vestby. Vi satser på faglig dyktighet og har derfor fagutdannede eiendomsmeglere ansatt på alle våre meglerkontorer.

Helt fra starten i 1985 har Foss & co hatt flere større utbyggingsprosjekter for entreprenører, og har opparbeidet seg en solid kompetanse når det gjelder salg av eiendommer – hvilket kommer både våre selgere og kjøpere til gode. Vi har meglere med spesialkompetanse innen prosjekt- og nybyggsalg.

Med egen avdeling for næringsmegling og prosjektmegling tør vi derfor å påstå at vi har et komplett meglerkonsept!

Foss & Co Eiendomsmegling