Se alle bilder (28)

Kolbotn - Enebolig med stor tomt. 4 soverom, 3 garasjeplasser, gode solforhold, svømmebasseng

Prisantydning kr 6 800 000,-

Vassbonnveien 4, 1410 Kolbotn

  • Enebolig
  • 1974
  • 219 m²

Nøkkelinformasjon

PRIS
Prisantydning kr 6 800 000,-
Kommunaleavgifterkr 4 865,-
Totalpris kr 6 800 000,-

MATRIKKELINFO
Kommunenr 0217
Gårdsnr 47
Bruksnr 192
SNR 0

VISNING
29.04.2018 14:00 - 15:00
FAKTA
EiendomstypeEnebolig
EierformSelveier
Byggeår1974
Bruksareal219 m²
Bruttoareal248 m²
Primærrom213 m²
Tomt, EierformEiet tomt
Tomteareal1 548 m²
EnergimerkingG

KART

Kolbotn - Enebolig med stor tomt. 4 soverom, 3...
Vassbonnveien 4, 1410 Kolbotn

Beliggenhet

Beliggenhet
Vassbonnveien 4 ligger i et etablert eneboligområde vest på Ingieråsen i Oppegård. Rett syd for eiendommen grenser turområdet "Ingierodden" med flotte muligheter for bading, fisking og turer.
Ingierkollen slalåmbakke ligger i gangavstand.
Dette er en flott bolig for barnefamilien, med barnehager og skoler innen kort gangavstand. Her har du nærhet til naturen, men samtidig alt av fasiliteter som dagligvarebutikk, lege, tannlege, barnehage, skole, kollektivtilbud m.m. Det er bussholdeplass rett ved eiendommen, hvor du enkelt kommer deg rundt i nærområdet og ikke minst til Oslo sentrum
Ingerkollen Barnehage ligger innen kort gangavstand og Vassbonn Barneskole ligger i nærområdet.

Flere servicetilbud like i nærheten
Til Kolbotn sentrum er det en to minutters biltur.
Kolbotn Torg er en del av "nye Kolbotn sentrum" og omfatter et rikt butikkutvalg, gågater, kaféer og grønne lunger. Her finner du et stort utvalg av ulike servicetilbud i tillegg til vinmonopol, dagligvarehandel og gode shoppingmuligheter på flere sko- og klesbutikker. Du kan nyte en god kopp kaffe på flere hyggelige bakerier eller ta en bedre middag på Kullebunden spiseri eller Gamle Tårnhuset restaurant. Kolbotn Torg har ca. 60 butikker, slik at du har gode muligheter. En veldig flott Coop Mega-butikk med blant annet ferskvareavdeling inne på senteret.

Kulturhuset Kolben finnes også i sentrum og ligger flott plassert ved Kolbotnvannet med fantastisk utsikt. Kolben kulturhus kan tilby et rikt kulturliv og består av kino, konsertlokaler, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. På Sofiemyr finner du også Norges største spa-anlegg, The Well. Her kan du unne deg litt ekstra luksus i hverdagen.

Flotte turområder til fots, på sykkel eller med ski på bena
Det er kort avstand til flere turløyper, badeplass og grøntområder. Det er kun gangavstand til marka grensen ved Svartskog.
Ingierkollen Slalåmsenter ligger i gangavstand. Bakken er populær og den perfekt bakken for å videreføre sine alpint- eller snowboard talent. Den er også hyppig brukt til intervalltrening i barmarksesongen. Ved Greverud, syd i kommunen finner du preparerte kunstsnøløyper både for nybegynnere og viderekommende.
På sommeren er det en flott sykkeltur til Hvervenbukta eller til Ingierstrand bad.

Idrett og sport
Oppegård Kommune kan skilte med et rikt mangfold av ulike lokale idrettslag - og foreninger. Kolbotn og Oppegård Idrettslag tilrettelegger begge både for bredde og topp. Det er et godt utvalg av grupper for fotball, håndball, turn/RG, svømming, sykling, basket, volleyball, orientering, snowboard, seniorlaug og handicapidrett. I nærområdet er derfor mulighetene mange. Her finner man flerbrukshall, svømmehall, ballbinge, utendørs ishockeybane, brytehus, friidrettsbane, kunstgressbane og sandvolleyballbane. I gangavstand finnes tennisbaner.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Vil du ha tilsendt prospektet?

Meglere

Lignende eiendommer

ico-address Christian Krohgs vei 48, 1415 OPPEGÅRD

ico-typeRekkehus

ico-size117/119 m2

kr 4 400 000,-

ico-address Myrvollveien 5 A, 1415 Oppegård

ico-typeTomannsbolig

ico-size138/148 m2

kr 6 190 000,-

ico-address Huldrefaret 17, 1413 Tårnåsen

ico-typeEnebolig

ico-size101/130 m2

kr 5 600 000,-

Foss & Co Eiendomsmegling