Se alle bilder (31)

Vestby/Sole - Stor 2-roms eierleilighet med heis, garasjeplass og ca. 13 kvm terrasse. Gulv i stue/kjøkken fra 2018 og flislagt bad fra 2018.

Prisantydning kr 2 750 000,-

Sole allé 8, 1540 Vestby

  • Leilighet
  • 2006
  • 58 m²

Nøkkelinformasjon

PRIS
Prisantydning kr 2 750 000,-
Kommunaleavgifterkr 7 649,-
Fellesutgifterkr 1 474,-
Totalpris kr 2 750 000,-

MATRIKKELINFO
Kommunenr 0211
Gårdsnr 9
Bruksnr 392
SNR 11
FAKTA
EiendomstypeLeilighet
EierformSelveier
Byggeår2006
Bruksareal58 m²
Bruttoareal63 m²
Primærrom58 m²
Antall soverom1
Tomt, EierformEiet tomt
EnergimerkingD

KART

Vestby/Sole - Stor 2-roms eierleilighet med heis,...
Sole allé 8, 1540 Vestby

Beliggenhet

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et av de populære leilighetskompleksene på Sole i Vestby. Sameiet har opparbeidet tomt med plen og beplanting. Område er meget etablert og velholdt. Kun noen minutters gange ned til sentrum og togstasjon.

På Sole ligger både barnehager, barneskole og ungdomsskole. Det er også flerbrukshall med både ballsport og klatring. Naturen er også en del av Vestby og marka er et populært utfluktsmål med både turstier og skiløyper om vinteren. Det er flere, flotte strender kun 10 minutters kjøring unna. Her finner du bl.a. Hvitsten, Embetstid og Kroken.

Vestby er et område i sterk vekst og er meget tiltalende for mange. Det er kort pendleravstand til Oslo med både bil og tog, togstasjonen ligger ca. 10 minutters gange fra boligen. I Vestby sentrum ligger flere treningssentre, aktivitetstilbud, flere koselige butikker, spisesteder, legekontorer, tannlegekontorer med mer.

Vestby Storsenter tilbyr et godt tilbud med de fleste butikker innen mat, vinmonopol, helse, klær og andre tilbud som café, frisører og elektronikk.

Andre store aktører i nærområdet er Bauhaus, Plantasjen, Norwegian Outlet, ASKO med mer.

Det er ca. 30 min med tog/bil til Oslo.

Beliggenheten er veldig bra - både sentralt og landlig, samt at det er godt med service-, aktivitet og helsetilbud, samt at det er godt med arbeidsplasser i området.

Adkomst
Fra Vestby sentrum: Ta inn Sentrumsveien, sving til høyre opp Odins vei til du kommer til Sole allé. Ta til høyre opp, deretter er Sole allé 8 hus nr. 4 til venstre.

Det vil bli skiltet med Foss & Co visningsskilt på fellesvisninger.

Vil du ha tilsendt prospektet?

Meglere

Michael Pindsle

Eiendomsmeglerfullmektig

Flere fra samme megler
Foss & Co Eiendomsmegling