Se alle bilder (26)

Myrvoll - Eldre enebolig på stor tomt - Solrikt beliggende i meget barnevennlig område

Prisantydning kr 6 000 000,-

Frydenbergveien 50, 1415 Oppegård

  • Enebolig
  • 4 rom
  • 1941
  • 102 m²

Nøkkelinformasjon

PRIS
Solgtpris SOLGT
Prisantydning kr 6 000 000,-
Kommunaleavgifterkr 11 268,-

MATRIKKELINFO
Kommunenr 0217
Gårdsnr 43
Bruksnr 309
SNR 0
FAKTA
EiendomstypeEnebolig
EierformSelveier
Byggeår1941
Bruksareal102 m²
Bruttoareal111 m²
Primærrom77 m²
Antall rom4
Antall soverom2
Tomt, EierformEiet tomt
Tomteareal1 204 m²
EnergimerkingG

KART

Myrvoll - Eldre enebolig på stor tomt - Solrikt...
Frydenbergveien 50, 1415 Oppegård

Beliggenhet

Beliggenhet
Frydenbergveien 50 har en meget rolig og barnevennlig beliggenhet i et attraktivt boligområde på Myrvoll i Oppegård Kommune. Dette er et flott område for barnefamilier med barnehager og skoler innen kort gangavstand. Her har du nærhet til naturen, men samtidig alt av fasiliteter som dagligvarebutikk, lege, tannlege, kollektivtilbud og servicefunksjoner m.m. i nærheten.
Myrvoll er plassert mellom kommunedelsentrene Kolbotn og Greverud hvor man finner legekontor, frisør, tannlege og fysioterapeuter m.m.
Det er kun få minutters gange til togstasjon og buss fra Myrvoll hvor du enkelt kommer deg rundt i nærområdet og ikke minst til Oslo sentrum.

Kolbotn Torg er en del av "nye Kolbotn sentrum" og omfatter et rikt butikkutvalg, gågater, kaféer og grønne lunger. Her finner du et stort utvalg av ulike servicetilbud i tillegg til vinmonopol, dagligvarehandel og gode shoppingmuligheter på flere sko- og klesbutikker. Du kan nyte en god kopp kaffe på flere hyggelige bakerier eller ta en bedre middag på Kullebunden spiseri eller Gamle Tårnhuset restaurant. Kolbotn Torg har ca. 60 butikker, slik at du har gode muligheter. Veldig flott Coop Mega-butikk med blant annet ferskvareavdeling inne på senteret.

Kulturhuset Kolben finnes også i sentrum og ligger flott plassert ved Kolbotnvannet med fantastisk utsikt. Kolben kulturhus kan tilby et rikt kulturliv og består av kino, konsertlokaler, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. De lokale korpsene benytter også kulturhuset til instruksjon og setter opp konserter og forestillinger.
På Sofiemyr finner du Norges største spa-anlegg, The Well. Her kan du unne deg litt ekstra luksus i hverdagen.

Flotte turområder til fots, på sykkel eller med ski på bena
Du har kort avstand til flere turløyper, badeplass og grøntområder. Det er kun gangavstand til marka grensen med lysløype.

Ingierkollen Slalåmsenter ligger på Kolbotn, ca 10 minutters kjøretur fra boligen. Bakken er populær og den perfekt bakken for å videreføre sine alpint- eller snowboard talenter. Den er også hyppig brukt til intervalltrening i barmarksesongen. Ved Greverud, syd i kommunen, finner du preparerte kunstsnøløyper både for nybegynnere og viderekommende.

I nærheten så anbefales det å ta turen rundt Kolbotnvannet og ikke minst idylliske Gjersjøen, hvor det er både fiske- og bademuligheter. På sommeren er det en flott sykkeltur til Hvervenbukta eller til Ingierstrand bad.

Idrett og sport

Oppegård Kommune kan skilte med et rikt mangfold av ulike lokale idrettslag - og foreninger. Kolbotn og Oppegård Idrettslag tilrettelegger begge både for bredde og topp. Det er et godt utvalg av grupper for fotball, håndball, turn/RG, svømming, sykling, basket, volleyball, orientering, snowboard, seniorlaug og handicapidrett. I nærområdet er derfor mulighetene mange. Her finner man flerbrukshall, svømmehall, ballbinge, utendørs ishockeybane, brytehus, friidrettsbane, kunstgressbane og sandvolleyballbane. I kort kjøreavstand finnes tennisbaner, 18-hulls golfbane, Bunnefjorden / Oslofjorden med båthavn og flere badestrender.

Golfbanen blir også opparbeidet med skiløyper på vinterstid. Oppegård kommune har store planer for videreutviklingen i kommunen og det er satt av mye penger for å utvikle tilbudet for kultur og idrett i kommunen.

For de aller minste - Skoler og barnehager

Boligen ligger solrikt til. Tre barnehager ligger innenfor gangavstand. Haukeliveien Barnehage med fire avdelinger og Ekornrud Barnehage med seks avdelinger samt Vestliveien barnehage. Frydenbergveien 50 sokner til Østli Barneskole med ca. 1 minutts gangavstand. Fløysbonn Ungdomsskole og Roald Amundsen Videgående Skole ligger begge plassert innen kort avstand.

Oppegård kommune har for øvrig et bredt tilbud for de aller minste barna, med blant annet åpen barnehage, babysvømming, Rush Trampoline park på Rosenholm, samt flere tilbud på Kolben Kulturskole i form av musikk, dans og sang. Hurlumheihuset på Sofiemyr er også verdt flere besøk i løpet av året, med innendørs lekepark som passer for barn i alle aldre.

Adkomst
Avkjøring fra Skiveien i rundkjøringen ved Myrvoll stasjon. Kjør Tverrveien til Bakkeveien på høyre side. Kjør deretter første vei til venstre inn Marens vei, deretter første til høyre opp Frydenbergveien og følg nummerskiltingen til nr. 50
Avkjøring fra Skiveien ved Greverud stasjon. Ta av Skiveien inn Frydenbergveien og følg til nr. 50.
Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Vil du ha tilsendt prospektet?

Meglere

Christian Foss

Eiendomsmegler MNEF

Flere fra samme megler
Foss & Co Eiendomsmegling