Prosjekt/Nybygg

Kun 40 minutter fra Oslo bygges det nå et nytt boligfelt, kun 10 minutters gange fra Oslofjorden! Hvor mange steder i Østlandsområde har du gangavstand til både skog og mark, slalåmbakke og badestrand fra inngangsdøren i din nye enebolig?
 
I Son får du både et idyllisk, maritimt miljø i sentrum og et moderne samfunn med nyere skoler, flere idrettshaller og et flott oppvekstmiljø for barn og unge. Boligfeltet egner seg spesielt godt for barnefamilier pga. den sentrale beliggenheten med gangavstand til blant annet barnehage, barneskole og lekeplasser. Det er mange varierte fritidsaktiviteter i nærområde som bla. håndball-og fotballmiljø, seileforening, tennisklubb, ridesenter m.m.
 
Son sentrum ligger ved sjøen og et populært sted både blant fastboende og turister. I sentrum har man tilgang på de fleste servicetilbud som matbutikk, tannlege, bank, apotek, post, bibliotek, flere restauranter, kystmuseum og gallerier. Like utenfor Son sentrum er det 9-hulls golfbane og Quality Spa & Resort har et flott hotellanlegg med spaavdeling, treningssenter og restaurant.

 

Mitt Jordbærsted

                            Stikkvannshytta

 

Sætre - Stille og fredelig i skogen

 

Etter en stund og noen motbakker er jeg der; Stikkvann – stille og fredlig! Jeg setter meg ned ved en rastebenk og ser utover det speilblanke vannet. Et par ender glir lydløst ut. Stillhet!

Les mer Boliger i Hurum

Vegard Graff
Megler MNEF
Tlf. 97 16 56 97
E-post:

del:  icon1icon2