Prosjekt/Nybygg

SOn Moderne 3-roms leiligheter sentralt på Store Breivik

De prosjekterte leilighetene skal oppføres i et nyere etablert boligfelt på Store Brevik. Boligfeltet ligger solrikt til og det blir et rolig boområde uten gjennomkjøringstrafikk. Meget sentral beliggenhet i gangavstand til badestrender, slalåmbakke og flere fine turområder, i tillegg er det ca. 600 meter til barnehage og barneskole! Kort vei til offentlig kommunikasjon langs Store Brevik vei, med buss som korresponderer med togavgangene på Sonsveien stasjon.
 
Idylliske Son sentrum har tilgang på de fleste servicetilbud som matbutikk, vinmonopol, post, tannlege, frisør, lege, bank, apotek og bibliotek. Son er et populært sted sommer og vinter og har flere gode restauranter, kystmuseum, kafeer og gallerier. Like utenfor Son sentrum er det 9-hulls golfbane og Quality Spa & Resort har et flott hotellanlegg med spaavdeling, treningssenter og restaurant.
 
Velkommen til din nye bolig!
 
 

 

#LOMMEKJENT

#lommekjent #røyken #vesledammen #roshytta

 

Landlige, men samtidig sentrale røyken. Her finner du togstasjon, der du kan pendle mot Spikkestadbanen mot Oslo. I dette området er det dessuten kort vei til tur- og skimuligheter i Kjekstadmarka og Kjekstad golfbane ligger et steinkast unna.

 

Vesledammen er et fint utgangspunkt for å komme seg inn i marka.

 

Les mer Boliger i røyken

 Guro Wear

Eiendomsmeglerfullmektig

Tlf.  99 35 10 94 

E-post:
 

del:  icon1icon2