Prosjekt/Nybygg

VI ER GLADE FOR Å KUNNE PRESENTERE ET HELT NYTT LEILIGHETSBYGG SOM SKAL BYGGES I DRØBAK. DETTE BLIR ET EKSKLUSIVT OG LITE SAMEIE KUN BESTÅENDE AV 6 LEILIGHETER - OG BELIGGENHETEN ER DEN ATTRAKTIVE ADRESSE SOGSTIKOLLEN.
 
Syd på Sogstikollen ligger tomten som skal bebygges med et nytt og eksklusivt leilighetsbygg. Tomten ligger skrånende mot syd og leilighetene får flott fjordutsikt. Rolig område i etablert boligområde på Sogsti med gangavstand ned til Drøbak sentrum, og nærhet til flere strender og turområder.
 
Det nye leilighetsbygget vil inneholde 6 moderne leiligheter med gode planløsninger. Alle leilighetene er gjennomgående med vinduer i minst to himmelretninger. I garasjekjelleren får alle leilighetene 2 parkeringsplasser samt en egen sportsbod. I forlengelsen av garasjekjelleren, bygges det en flott endeleilighet med stor terrasse. I midterste planet vil det bygges tre leiligheter i ulike størrelser, og i toppetasjen blir det to leiligheter. Alle leilighetene vil få romslige balkonger/ terrasser mot syd eller vest. Den største toppleiligheten vil få takterrasse mot sydvest på over 100 kvm.
 
Leiligheten leveres nøkkelferdig. Ønsker du å sette ditt eget preg på leiligheten, finnes det gode tilvalgsmuligheter etter nærmere avtale med entreprenør. Se forøvrig leveransebeskrivelse og romskjema som ligger i salgsprospektet for detaljert informasjon om standard.
Mitt Jordbærsted

 

 

                            Det gamle bageri

 

Drøbak -Det Gamle Bageri - Ost&Vinstua

 

I Drøbak finner du mange kafeer og restauranter. Det finnes mange ulike sorter, og det er lett å finne sin favoritt. Min personlige favoritt er et lite sted som ligger midt på torget i sentrum. 

Les mer Boliger i Drøbak

Trine Nystrøm
Eiendomsmegler MNEF
Tlf. 92 81 61 33
E-post:

del:  icon1icon2