Prosjekt/Nybygg

Ås 5 klassiske, nye og innflyttingsklare boliger!

 
De 5 nyoppførte boligene som er for salg, ligger på et lite boligtun. Et leilighetsbygg med 7 leiligheter med tilhørende garasjebygg grenser til boligtunet, forøvrig jordbrukslandskap som nærmeste omgivelser. Her sitter du helt usjenert i din egen stue med nydelig og rolig utsikt over åkre og natur.
 
De har landlig beliggende midt i vakkert jordbrukslandskap med kort vei til Brønnerud barneskole og bussholdeplass (også flybuss) med god kommunikasjon til Oslo. Kort gangavstand til NMBU Norges miljø- og biovitenskaplig universitet (tidligere NLH). Fine turområder i umiddelbar nærhet. Ca. 3,6 km til Ås sentrum m/forretninger, jernbane, offentlige kontorer, post og bank m.m. Fra Ås jernbanestasjon tar du enkelt toget inn til Oslo eller ned til Moss. Kun ca. 25 min. m/bil til Oslo samt ca 10 min til Drøbak med bl.a ridesenter, bademuligheter og Sørlandsidyll.
 
Å flytte inn i en helt ny bolig gir en egen følelse. Ingen spikerhull i veggen, ingen bad som snart må pusses opp. Det er rent og friskt i alle kroker - alt er nytt. 
 
Boligene bygges med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Alle husene er utformet med et klassisk uttrykk med bl.a liggende hvitmalt panel, saltak med takstein, sprosser i vinduer og fløydør ut fra stuen til hagen.
Boligene er bygget etter siste teknisk forskrift TEK10 som innebærer at alle de nyeste kravene til isolasjon, vinduer, luftbehandling, elektrisitet osv er ivaretatt.
Her får du et helt nytt og moderne hus med god standard.
 
Velkommen hjem!

 

#LOMMEKJENT

 

#lommekjent #sofiemyr-stadion #idrettsglede #kolbotnil #oppegårdil

 

Visste du at Kolbotn IL er et av Norges største idrettslag? Befolkningen i Oppegård kommune er meget aktive og benytter seg i stor grad av kommunens mange idrettstilbud og turstiene i marka.

Lurer du på hvilken sti som fører deg til Oppegårds høyeste punkt? Jeg er lommekjent!”

 

Les mer Boliger i OPPEGÅRD

Tim Hval Røssel

Eiendomsmeglerfullmektig

Tlf. 90 55 60 14

E-post:
 

del:  icon1icon2